El Caliu. La nostra historia

Treballem per la bona gent

El restaurant Calíu de Vilafranca, va obrir les seves portes l’any 1995 del segle passat.

El seu objectiu servir menjars de la cuina catalana i mediterrània, amb productes de la terra del Penedés, menús diaris i festius, molt variats, abundants i econòmics. Cuidant en tot moment els seus principis originals cuina vista, sense portes ni finestres, un servei d’amics i un menjar amb cor i honestedat.

Ser un bon lloc per a menjar, amb la intenció d’oferir satisfacció a tots els gustos, rebre i donar calíu, combinant amb la bona gastronomia els íntims espais interiors, amb fotos de principi del segle passat de Vilafranca i de la nostre estimada comarca del Penedès, dotades totes les sales amb wifi.

Els fundadors l’any 2012 havent complert 65 anys van decidir jubilar-se, després de cinc llargs anys de jubilats, decideixen tornar i estar al capdavant, donar i rebre Calíu, gràcies amics.

Família calìu: , esperem i desitgem que estiguin tots bé després del primer confinament, realitzem la nostra segona reobertura, ara, després del segon confinament, de coronavirus, estem preparant, la nostra tercera reobertura, amb noves, prestacions, servei de menjar per a portar, i com sempre estarem al vostre servei i disposició, per a preparar-li el que demanin i desitgin dins les nostres possibilitats, per part nostra tindrem, menú carta i plats sols, tenim moltes ganes de tornar-los a veure i abraçar, esperem i desitgem e sota sigui aviat, abraçades.

FAMÍLIA CALÎU

 

Scroll Up
Ir arriba